Resource

Home » , , , » 'Hawkins Hala Bizim Oyuncumuz'

'Hawkins Hala Bizim Oyuncumuz'

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni antrenörü Erman Kunter, siyah-beyazlıların gündemindeki konuları değerlendirdi.

Yönetimin sağladığı 6.5 milyon Euro'luk bütçenin kendilerine yeteceğini söyleyen Kunter, Carlos Arroyo'nun durumu ile ilgili olarak da "2 milyon Dolar istiyormuş. 2 milyon Dolar onda varsa getirsin bize versin" dedi.

İşte Erman Kunter'in yaptığı açıklamalar...

"6.5 MİLYON EURO BİZE YETER"

Çok ciddi çalışmalarımız var. Çok fazla yol aldık. Her yönde görüşmelerimiz devam ediyor. Yönetimin bize sağladığı 6.5 milyon Euro'luk bütçe bize yetecek.

"HAWKINS HALA BİZİM OYUNCUMUZ"

Buckman'ı transfer edeceğimiz söyleniyor. Kesin değil ama planlarımız içerisinde o da var. Hawkins de hala bizim oyuncumuz.

"ARROYO'DA VARSA 2 MİLYON DOLAR BİZE VERSİN"

Mensah Bonsu'nun 3-5 gün içinde karar vereceği söyleniyor, öyle bir şey yok. Bonsu tamamen Londra Olimpiyatları'na konsantre olmuş durumda ama istediği para çok fazla, biz onu veremeyiz. Carlos Arroyo, 2 milyon Dolar istiyormuş. 2 milyon Dolar onda varsa getirsin bize versin.

"ÇOK FAZLA YOL ALDIK"

Şu anda sponsorumuz yok, çalışmalar bu şekilde devam ediyor. Sponsor adayları ile görüşmeler sürüyor ama dediğim gibi şu an sponsorsuz çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve çok da fazla yol aldık."
Kaynak: Hürriyet
Share this article :